Jkvėpimas – Salotos su keptu ožkos sūriu

Salotos su keptu ožkos sūriu

INGRIDIENTAI

  • 300 g raudonųjų kopūstų
  • 100 g marinuotų burokėlių Kattinge Kraut
  • 50 g lazdyno riešutų
  • 1 obuolys
  • 2 raudonieji svogūnai
  • 100 g figų (šviežių arba džiovintų)
  • Šviežių čiobrelių
  • 120 g šviežių uogų (vaizdo įraše naudojamos gervuogės, bet visos uogos tiks)
PADAŽAS
  • 1 arbatinis šaukštelis garstyčių
  • 1 arbatinis šaukštelis medaus
  • 3 šaukštų alyvuogių aliejaus
  • 0,5 šaukšto obuolių acto
GKEPINTAS OŽKOS SŪRIS
  • 180 g gero ožkos sūrio ritinyje
  • 10 graikinių riešutų branduolių
  • Šiek tiek medaus
ŠALIA
  • Skani duona – geriausia skrudinta.

GAMINIMAS

  1. Pradėkite nustatydami orkaitės temperatūrą ties 190 °C (orkaitė su ventiliatoriumi)
  2. Ožkos sūrį supjaustykite tinkamais gabalėliais ir įdėkite į orkaitę maždaug 10 minučių. Arba kol jie bus gražūs ir auksinės spalvos. Tuo tarpu supjaustykite raudonuosius kopūstus ir dubenyje sumaišykite su marinuotais burokėliais.
  3. Paskrudinkite lazdyno riešutus ant keptuvės ant stiprios ugnies, kol oda pradės byrėti. Padėkite juos į šalį, kad atvėstų. Atvėsus lazdyno riešutams, odelę lengviau pašalinti.
  4. Išplakite padažo ingredientus.
  5. Figos, raudonieji svogūnai ir obuoliai supjaustomi tinkamo dydžio ir sumaišomi su padažu, lazdyno riešutais, šviežiais čiobreliais ir šviežiomis uogomis.
  6. Uždenkite ožkos sūrį su graikiniais riešutais ir apšlakstykite trupučiu medaus. Ožkos sūrį patiekite su salotomis ir keliomis geros duonos riekelėmis.
  7. Patiekalą papuoškite šviežiais čiobreliais.
  8. Skanaus!

Parašyta: Onyx Cookware